O3C_inhand_1140x600.jpg

Fri Flyt blir Vesterålen's Omega-3

Etter 25 år var det på tide med en ansiktsløftning - Fri Flyt blir Vesterålen's Omega-3.

Vesterålens Naturprodukter startet som navnet tilsier i Vesterålen for over 25 år siden med hovedproduktet Fri Flyt Omega-3. Etterhvert ble det lansert i de andre Nordiske landene, men med ulike navn tilpasset de ulike markeder.

Vesterålens_Norway_Confetti_AdobeExpress.gif

Takk for hjelpen!

Først og fremst kjente vi at det var på tide med en oppdatering, et mer moderne utseende. Samtidig ønsket vi å ha samme navn og utseende i alle land, som både er praktisk og mer miljøvennlig, når vi nå slipper å produsere 4 ulike produktbokser og postesker etc. Vi benyttet også anledningen til å gjøre hele produktboksen gjenvinnbar som plast.

Ved hjelp av en kundundersøkelse fikk alle våre kunder mulighet til å si sin mening, i tillegg til at vi gjennomførte flere dyptgående intervjuer med flere kunder i alle land. Tusen takk til alle dere som bidro i disse aktivitetene!

Så istedenfor "Fri Flyt fra Vesterålens Naturprodukter" gikk vi for det mye enklere "Vesterålen's Omega-3". Vi ønsket å beholde navnet Vesterålen's for å fremheve vårt norske opphav. Og siden Vesterålen er et stedsnavn og brukes i mange ulike sammenhenger måtte vi velge den unorske apostrofen for å gjøre vårt navn unikt.

Vi selv veldig fornøyd med vårt nye navn og utseende - og håper nå at dere er like fornøyde som oss. 

Innholdet er selvfølgelig det samme gode høykvalitets Omega-3 som før - kun utsiden er ny. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.