VNP_ArticleHero_Anne_Nordesgard_bench_1322x562.jpg

Anne Nyland Nordestgaard

"Jeg vet hvor viktig det er å ta vare på helsen, hele livet"

Anne er en aktiv og engasjert 64-åring fra Svendborg i Danmark. Hun gift og har to voksne døtre, tre bonus-sønner og ni barnebarn. Hun er lidenskapelig opptatt av helse, og at man ikke skal la alder være en hindring for å leve livet, hele livet. Alder er bare et tall, og ingen skal behøve å begrense sin livsutfoldelse selv om man bikker 55+. Som sykepleier vet Anne hvor viktig det er å ta vare på helsen, og i sosiale medier som Instagram deler hun av sin kunnskap og sitt engasjemet for helse gjennom hele livet. Vi stilte et par spørsmål til Anne:

Hvor lenge har du brukt omega-3?

Jeg har tatt Vesterålen's Omega-3 i mer enn 20 år.

DK_Anne_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Hvorfor valgte du Vesterålen's Omega-3?

Jeg kaller dem for gullperlene. De er er små, lette å svelge og så ligner de faktisk på gullperler.

I tillegg er det veldig praktisk at det blir levert direkte hjem til meg – hver gang jeg snart er tom. Det er veldig viktig for meg å kunne være aktiv og å ha en velfungerende hverdag. Derfor tar jeg fast omega-3, så jeg kan nyte hverdagen med min familie, mine venner og sportslige aktiviteter. Jeg er nysgerrig og vil gjerne lære og tilegne meg ny viten. Derfor er Vesterålen's Omega-3 det perfekte valget for meg!

Hvorfor valgte du å bli ambassadør for Vesterålen's?

For meg var det en no-brainer. Vesterålen’s Omega-3 er omega-3 av høy kvalitet, og samtidig er det super praktisk. Jeg anbefaler det til alle jeg kan – også utenfor min ambassadørrolle.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.