Berith_amb_SE_1140x600.jpg

Berith Honkavaara

”Resultatet overgår mine forventninger – jeg trodde aldri det skulle bli så stor forskjell!” Berith, 65 år

Berith er en frisk og kvikk dame i 60-årene med et normalt og allsidig kosthold. Før hun startet å spise Vesterålen's Omega-3 testet vi hennes omega-3 verdier, som var relativt lavt ved første test. Men etter bare en måned med Vesterålen's hadde hennes verdier økt betraktelig.

NO_Beriths-Omega-3_verdier_1322x562.jpg

Beriths føste test av omega-3 nivåer viste 5,25% (ideelt nivå er 8-11%). På kun en måned viste hennes nivå 7,19%, som er fantastisk bra på så kort tid. Etter ytterligere to måneder lå Beriths verdier på 8,1%, altså innen ideelt nivå. Så raskt oppnådde altså Berith et ideelt omega-3 nivå. Selv er hun strålende fornøyd med dette resultatet på så kort tid.

Resultater ved måling av omega-3 verdier etter inntak av kosttilskudd er helt individuelle, og påvirkes av flere faktorer, så vi kan ikke garantere for resultater. Testene er utført av det uavhengige tyske laboratoriet Cerascreen.

berithx4.jpg

 

”Jeg var faktisk overrasket over at jeg ikke hadde bedre verdier fra start, siden jeg har et variert kosthold med både fisk og skalldyr. Men jeg var enda mer overrasket over mine resultater etter bara en måned med Vesterålen's Omega-3. Jeg er strålende fornøyd.”

Berith er gift og har 3 voksne døtre, og er mormor til 2. Hun er deltidspensjonist når hun ikke jobber som lønnsanvarlig. Hun beskriver seg som en glad, strukturert dame som elsker havet og våren.

Hun er familiekjær, sosial og liker både god mat og drikke. Leser mye, helst spenningsromaner og liker romantiske filmer. Og så elsker hun selskapsleker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.