Jenny_Jenssen_amb_0823_1140x600.jpg

Jenny Jenssen

"Hele familien bruker Vesterålen's Omega-3"

Vi er så stolte og glade for at Jenny Jenssen ønsker å være med på team Vesterålen's! Vi som har levd en stund kjenner Jenny som en kjent og kjær artist fra starten av 90-tallet. Men ikke alle vet at hun også hele livet har vært veldig engasjert i helse, ernæring og livsstil. Ikke minst er det mange av oss som lot oss imponere av hennes fantastiske helsereise i dokumentaren "16 ukers helvete" med Martin Jonsrud Sundby. Og på toppen av det hele har hun nå utdannet seg og blitt sertifisert Zumba-instruktør! For en energi og en inspirasjon!

Hvorfor startet du med omega-3?

Helt fra ungdomsåra har jeg vært opptatt av ernæring, helse og en sunn livsstil - og allerede som 16-åring tok jeg mitt første brevkurs innen ernæring. Siden har jeg blant annet vært kursleder for Grete Roede i 25 år, og med utdannelse som hudpleier har jeg drevet og driver fortsatt min egen hudpleiesalong. Så det er ikke bare musikk som står i hodet på meg :)

Min mor forsynte meg med Vesterålen's Omega-3 i mange år (den gangen det het Fri Flyt), før jeg tok over og sørger for dette selv. Og selvfølgelig passer jeg på at resten av familien får i seg sin omega-3 hver dag.

Hva liker du best med Vesterålen's Omega-3?

Først og fremst er jeg opptatt av å ta vare på helsen best mulig, og omega-3 er viktig for både hjerte, hjerne og syn. Rent praktisk så elsker jeg at det leveres rett i postkassa, så slipper jeg å passe på når vi går tom. I tillegg er kapslene små og lett å svelge, og så er det ikke noen ettersmak.

Siden jeg farter land og strand rundt hele året, også i Spania, så er det super praktisk å ha Vesterålen's boksen med i reiseveska!  

Hvorfor valgte du å bli ambassadør for Vesterålen's?

Som halvt Vesteråling med pappa fra Vesterålen, så passer det jo bra å være ambassadør for Vesterålen's Omega-3.

God helse er noe jeg brenner for, så å være ambassadør for noe som er bra for helsen til folk er bare en stor glede. Jeg bruker Vesterålen's Omega-3 selv, og er kjempefornøyd både med produktet og den gode servicen.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.