FI_W_Markus_Roiha_1140x600.jpg

Markus Roiha

For Markus Roiha (34) er øyehelse viktig: "Dette produktet fungerer virkelig!"

Markus har alltid vært plaget av øyefølsomhet. Øynene hans reagerer på sterkt lys, og kjøring i mørket har for eksempel vært noe Markus har forsøkt å unngå. Markus fikk et tips om kosttilskuddet Argus blåbærekstrakt fra sin kone som jobber i NutraQ Group og syntes i det minste at det var verdt et forsøk.

Markus fikk resultater på bare noen måneder. – Sterkt lys forstyrrer ikke livet mitt like mye som før, gleder Markus seg.

Med en jobb innen finans, har han også merket at øynene ikke lenger blir slitne av å jobbe foran en skjerm på samme måte som før. Han opplyser også at kjøring under dårlige lysforhold er enklere enn før, uten ubehagelige opplevelser i øynene. – Jeg vil til og med tørre å påstå at forskjellen er ti ganger større enn før, sier Markus med overbevisning.

Argus inneholder vitamin A og sink, som bidrar til å opprettholde normalt syn. Vitamin A, sink og selen bidrar til immunsystemets normale funksjon. Med bare en tablett om dagen, vil du tilføre kostholdet ditt til fordel for øynene dine.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.