Thomas_Leikvoll_amb_0623_1140x600.jpg

Thomas Leikvoll

"Vesterålen's Omega-3 er super praktisk for meg"

Mange av oss kjenner Thomas Leikvoll fra hans mange roller i norsk media. Han startet sin tv-karriere på begynnelsen av 1990-tallet som værmann i TV3, og var i en periode en av TV3's mest brukte programledere i program som Super Rebus, TV3 julekalender, Juniorsjansen, La kamera gå og Rett i baret. Nå farter Thomas land og strand rundt med sine populære stand-up show, i tillegg til ulike programlederroller. 

Hvorfor startet du med omega-3?

Jeg har dessverre blitt gjort oppmerksom på hvor viktig det er å ta vare på helsen, ikke minst hjertet. Og når jeg nå selv er kommet i en alder hvor god helse ikke er noen selvfølge lenger så var det på tide å ta tak. Da var Vesterålen's Omega-3 et godt valg.

 

Hva liker du best med Vesterålen's Omega-3?

For det første er det super praktisk for meg som er såpass mye på farten..

Livet på veien er ikke nødvendigvis det sunneste når det kommer til mat, og da er det enkelt å ha den slanke omega-boksen fra Vesterålen's med i bagen, så får jeg i alle fall i meg noe sunt. I tillegg er kapslene små og lette å svelge, og de gir ingen ettersmak heller, så jeg er kjempefornøyd.

Det at jeg slipper å huske på å kjøpe ny boks når den gamle er tom er også veldig fint! 

Hvorfor valgte du å bli ambassadør for Vesterålen's?

Å slå et slag for noe så sunt er bare en fornøyelse. Jeg har nå også blitt miniambassadør i heimen ved å passe på at kona også tar sine kapsler hver dag. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.