Yvonne_amb_SE_1140x600.jpg

Yvonne Ryding

Vår ambassadør Yvonne Ryding brenner for helse. Å spise bra, trene og ta vare på helsen har alltid vært en prioritet.

Yvonne ble kjent i hele verden når hun ble Miss Universe 1984. Hun har alltid vært opptatt av å ta vare på sin kropp og helse, og i 1997 startet hun sitt eget varemerke innen hudpleie, som i dag selges i mange land. En ekte entreprenør som har jobbet hardt med å bygge opp sitt eget varemerke i mange år! 

yvonnex3.jpg

"Jeg må kunne stå inne for produktet 100%"

Når vi kontaktet Yvonne for å foreslå et samarbeid så fikk vi ikke et direkte ja - hun er svært skeptisk til reklamesamarbeid. Men etter å ha fortalt om Vesterålen's historie og våre produkter, og hun selv hadde prøvd vår omega-3 i en lang periode så takket hun til slutt ja. 

For henne er det helt avgørende at hun selv har fått teste produktet og effeken for å kunne stå inne for det fullt og helt. Noe som også gjør oss stolt og glad over at hun valgte å jobbe med oss. 

Yvonne elsker fisk, men innrømmer at det kan være utfordrende å lage 2-3 måltider fet fisk i uken, som helsemyndighetene anbefaler. Derfor er det praktisk og trygt å kunne komplettere med et bra omega-3 tilskudd. Hun er også fullt klar over at både hjerte og hjerne har godt av de sunne fettsyrene EPA og DHA for å fungere optimalt. 

Og det å få levert sin omega-3 rett i postkassen regelmessig er bare prikken over i-en. Så praktisk og deilig å slippe å tenke på det! 

Yvonnes fantastiske fiskesuppe
Yvonnes_fisksoppa_1140x600.jpg
Om du er glad i god mat - og spesielt god fisk så kan vi anbefale å prøve ut Yvonnes enkle og supergode fiskesuppe! SE DEN HER

Instagram_icon.pngFølg Yvonne på Instagram

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.