Vår historie

Vår historie startet 1997 i Vesterålen i Nord-Norge. Det som startet som en gründerdrøm har siden blitt et av de mest solgte omega-3 tilskudd i Norden.

I dag har vi avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vårt fremste mål er å alltid levere høy kvalitet til våre kunder. Med ny utvikling har vi kunnet øke innholdet av omega-3 i kapslene slik at vår omega-3 skal være det beste valget for å ta vare på hjerte og hjerne.

Våre eksperter arbeider stadig med å utvikle og forbedre våre produkter basert på ny vitenskaplig kunnskap, slik at du får beste mulig effekt av våre produkter. 

I tillegg til topp kvalitetet på våre produkter så har vi også den beste kundeservicen. Vårt mål er å alltid ha norges mest fonøyde kunder. Å abonnere på våre produkter skal forenkle  din hverdag, og derfor har vi en fantastisk kundeservice på plass til å hjelpe når du trenger det. 

Grønlendernes hemmelighet bak Fri Flyt Omega-3

Interessen for omega-3 vokste når forskere oppdaget hvorfor inuitter på Grønland har en så god hjerte-og karhelse til tross for et kosthold rikt på fett. Hemmeligheten er at deres kost består av mye fett fra fisk og sel som har et høyt innhold av omega-3.

I dag er omega-3 et av næringsstoffene som det er forsket mest på, og blant forskere finnes det en bred enighet om at innholdet av EPA og DHA i omega-3 er gunstig for hjerne, hjerte og syn. 

Med kun to kapsler per dag av Fri Flyt Omega-3 oppnår du anbefalt dagsdose av EPA og DHA-fettsyrer!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi respekterer personvernet ditt og deler aldri informasjonen din. Les mer her.